VVS Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning innen:

Sanitær Kjøling Varme Ventilasjon Vann og avløp Energi Slukkesystemer

Vikenconsult AS tilbyr rådgivning og prosjektering innen VVS-faget, og vårt mål er å levere skreddersydde og kostnadseffektive løsninger for våre kunder.

Våre erfarne og kvalifiserte ingeniører tilbyr en omfattende tjeneste som inkluderer design og planlegging av VVS-systemer. Vi har lang erfaring med å jobbe med en rekke ulike kunder, fra private hjem til større næringsbygg og offentlige institusjoner.

Ved å velge vår rådgivende ingeniørbedrift VVS kan du være trygg på at du får en pålitelig partner som er dedikert til å levere høy kvalitet og pålitelige tjenester. Vi tar alltid hensyn til våre kunders behov og ønsker, og jobber tett med dem for å finne den beste løsningen for deres unike behov.

Våre tjenester inkluderer alt fra VVS-prosjektering av ny installasjon til oppgradering av eksisterende VVS-systemer og vedlikehold. Vi bruker alltid de nyeste teknologiene og metodene for å sikre at våre tjenester er effektive og pålitelige.

Vårt team av ingeniører har en lidenskap for VVS-faget og er opptatt av å være oppdatert på de nyeste trendene og utviklingene i bransjen. Vi er stolte av å kunne tilby tjenester som hjelper våre kunder med å redusere energiforbruket, minimere kostnader og øke sikkerheten og komforten i deres bygninger.

Så hvis du trenger en pålitelig og erfaren partner for VVS-tjenester, er vi her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hva vi kan gjøre for deg.

Programvare

Vikenconsult spesialiserer seg på avansert bruk av dataprogrammer for å oppnå detaljerte BIM-modeller. Vi tilbyr en omfattende og pålitelig tjeneste som vil hjelpe deg med å gjøre byggeprosessen så effektiv og nøyaktig som mulig.

Vårt team av ingeniører og teknikere har lang erfaring med bruk av dataprogrammer for å skape BIM-modeller som inneholder all nødvendig informasjon om et byggprosjekt. Vi har investert tungt i avansert programvare og teknologi for å sikre at våre kunder alltid får de mest nøyaktige og detaljerte modellene som mulig.

Med våre BIM-modeller kan du redusere risikoen for feil og forsinkelser under byggeprosessen. Vi bruker BIM-modeller til å visualisere hele prosjektet i 3D, slik at du kan se hvordan alt passer sammen og hvordan endringer vil påvirke det endelige resultatet.

Vi tilbyr også en rekke andre tjenester, inkludert konstruksjonsanalyse, kostnadsanalyse, og prosjektstyring. Vi vil arbeide tett med deg og ditt team for å sikre at du får det beste resultatet for ditt prosjekt.

Så hvis du ønsker å få mest mulig ut av ditt neste byggeprosjekt, kan du stole på vår rådgivende ingeniørbedrift for å gi deg de beste BIM-modellene og tjenestene som er tilgjengelige i dag. Kontakt oss nå for en gratis konsultasjon.

Sanitær

Sanitærsystemer er en essensiell del av enhver bygnings infrastruktur, og det er viktig å ha et godt fungerende sanitærsystem som gir både trygghet og komfort. Som VVS rådgivende ingeniører har vi spesialisert oss på å utforme og installere sanitærsystemer som passer perfekt til hver enkelt bygning og dens behov.

Vi tilbyr en rekke ulike sanitærsystemer.Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til klima og lokale forskrifter når vi utformer et sanitærsystem. Vi legger stor vekt på å velge energieffektive løsninger som reduserer energiforbruket og miljøpåvirkningen fra sanitærsystemene vi installerer.

Vi har lang erfaring med å installere sanitærsystemer i både private hjem, offentlige bygg og industrielle komplekser samt gi råd om energieffektivisering og oppgraderinger.

Vi er opptatt av å levere sanitærsystemer som gir optimal funksjonalitet og hygieniske forhold for de som bruker bygningen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å få et sanitærsystem som både gir trygghet og er energieffektivt.

Få et tilbud

Kjøling

Vi tilbyr en rekke ulike kjølesystemer, inkludert luftkjøling, vannkjøling, isvann og frikjøling. Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til klima og lokal energiforsyning når vi utformer et kjølesystem. Vi legger stor vekt på å velge energieffektive løsninger som reduserer energiforbruket og miljøpåvirkningen fra kjølesystemene vi prosjekterer.

Vi har lang erfaring med å prosjektere kjølesystemer i både private hjem, offentlige bygg og industrielle komplekser. Samt gi råd om energieffektivisering og oppgraderinger.

Vi er opptatt av å levere kjølesystemer som gir optimal komfort og et sunt inneklima for de som bruker bygningen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å få et kjølesystem som både gir komfort og er energieffektivt.

Få et tilbud

Varme

Varmesystemer er en essensiell del av enhver bygnings infrastruktur, og det er viktig å ha et godt fungerende varmesystem som både gir god komfort og er energieffektivt. Som VVS rådgivende ingeniører har vi spesialisert oss på å utforme og installere varmesystemer som passer perfekt til hver enkelt bygning og dens behov.

Vi prosjekterer alle type varmesystemer etter kundens behov og ønske. Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til klima og lokal energiforsyning når vi utformer et varmesystem. Vi er også opptatt av å redusere miljøpåvirkningen fra varmesystemene vi prosjekterer, og vi legger derfor stor vekt på å velge energieffektive løsninger som reduserer CO2-utslippene.

Vi har lang erfaring med å prosjektere varmeanlegg i både boligbygg, offentlige bygg og industrielle bygg. Vi bistår alltid med å tilrettelegge for god forvaltning drift og vedlikehold av våre prosjekterte varmeanlegg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å få et varmesystem som både gir komfort og er energieffektivt.

Få et tilbud

Ventilasjon

Ventilasjon er en viktig del av bygningsinfrastrukturen som påvirker både inneklimaet og energiforbruket. Som VVS rådgivende ingeniører har vi spesialisert oss på å utforme og installere ventilasjonssystemer som gir god luftkvalitet og reduserer energiforbruket.

Vi tilbyr prosjektering av en rekke ulike ventilasjonssystemer, inkludert balansert ventilasjon med varmegjenvinning, mekanisk avtrekk, naturlig ventilasjon og hybridløsninger. Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til klima og lokale forskrifter når vi utformer et ventilasjonssystem. Vi legger stor vekt på å velge energieffektive løsninger som reduserer energiforbruket og miljøpåvirkningen fra ventilasjonssystemene vi installerer.

Vi har lang erfaring med å installere ventilasjonssystemer i både private hjem, offentlige bygg og industrielle komplekser. Vi kan også bistå med tilrettelegge for god service og vedlikehold av eksisterende ventilasjonssystemer, samt gi råd om energieffektivisering og oppgraderinger.

Vi er opptatt av å levere ventilasjonssystemer som gir optimal luftkvalitet og et sunt inneklima for de som bruker bygningen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å få et ventilasjonssystem som både gir god luftkvalitet og er energieffektivt.

Få et tilbud

Vann og avløp

Vann- og avløpssystemer er en av de viktigste delene av enhver bygnings infrastruktur, og som VVS rådgivende ingeniører har vi spesialisert oss på å utforme og installere systemer som gir pålitelig og effektiv vannforsyning og avløpshåndtering.

Vi tilbyr en rekke ulike vann- og avløpssystemer, inkludert trykkøkende pumpe systemer, vannrensing og avløpsystemer. Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til klima og lokale forskrifter når vi utformer et vann- og avløpssystem. 

Vi har et team av dyktige ingeniører som har lang erfaring med å jobbe med ulike kunder, fra offentlige institusjoner til private bedrifter. Vi tar alltid hensyn til dine spesifikke behov og ønsker når vi utvikler vår prosjekteringstjeneste innen vann og avløpsteknikk. Vi bruker alltid de nyeste teknologiene og metodene for å sikre at du får den mest effektive og pålitelige løsningen.

Vi kan hjelpe deg med alt fra å utvikle en overvannsplan som oppfyller lokale forskrifter, til å planlegge og installere overvannsinfrastruktur. Vi tar også hensyn til faktorer som miljøhensyn og bærekraftighet, og kan gi råd om hvordan du kan redusere din karbonfotavtrykk og oppnå bedre miljøprestasjoner.

Vi jobber tett med deg gjennom hele prosjektet for å sikre at du er fornøyd med resultatet, og vår støtte fortsetter etter at prosjektet er fullført for å sikre at alt fungerer som det skal.

Så hvis du trenger en pålitelig og erfaren partner for prosjektering av overvann, er vi her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hva vi kan gjøre for deg, og for å få en skreddersydd plan for å håndtere overvann i ditt prosjekt.

Få et tilbud

Energi

Energieffektivisering er en viktig del av vår tjenesteportefølje som VVS rådgivende ingeniører. Vi jobber med å utvikle og implementere løsninger som bidrar til å redusere energiforbruket i bygninger, samtidig som det gir økt komfort og bedre inneklima.

Vi tilbyr en rekke ulike energieffektiviseringstjenester, inkludert energianalyse, energioptimalisering, oppgradering av eksisterende systemer og implementering av smarte teknologiløsninger. Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til klima og lokale forskrifter når vi utformer et energieffektiviseringstiltak. Vi legger stor vekt på å velge energieffektive løsninger som reduserer energiforbruket og miljøpåvirkningen fra systemene vi installerer.

Vi har lang erfaring med å implementere energieffektiviseringstiltak i både private hjem, offentlige bygg og industrielle komplekser. Vi kan også bistå med service og vedlikehold av eksisterende systemer, samt gi råd om energieffektivisering og oppgraderinger.

Vi er opptatt av å levere energieffektiviseringstjenester som gir redusert energiforbruk og økt komfort, samtidig som de begrenser miljøpåvirkningen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å få et energieffektivt bygg som både gir komfort og er miljøvennlig.

Få et tilbud

Slukkesystemer

Slukkesystemer er en viktig del av brannsikkerheten i enhver bygning, og som VVS rådgivende ingeniører har vi spesialisert oss på å utforme og installere slukkesystemer som gir rask og effektiv brannslokking.

Vi tilbyr en rekke ulike slukkesystemer, inkludert sprinkleranlegg, skumslukkere og CO2 slukkesystemer. Vi tar hensyn til alt fra bygningens størrelse og bruk, til risikovurderinger og lokale forskrifter når vi utformer et slukkesystem. Vi legger stor vekt på å velge pålitelige og energieffektive løsninger som reduserer risikoen for brann og samtidig begrenser miljøpåvirkningen.

Vi har lang erfaring med å installere slukkesystemer i både private hjem, offentlige bygg og industrielle komplekser. Vi kan også bistå med service og vedlikehold av eksisterende systemer, samt gi råd om energieffektivisering og oppgraderinger.

Vi er opptatt av å levere slukkesystemer som gir rask og effektiv brannslokking, samtidig som de reduserer risikoen for brann og miljøpåvirkningen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å få et slukkesystem som både er pålitelig og energieffektivt.

Få et tilbud

Ta kontakt for tilbud

Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.