Merketape

 
-Teknisk merking-
Hvis du jobber med VVS-installasjoner i bygg, vet du hvor viktig det er å merke rørene og utstyret riktig. Det kan være avgjørende for å unngå feil eller skader og for å opprettholde en sikker arbeidsplass. Her kommer vår rørtape til unnsetning!
 
Vår rørtape er spesielt designet for å tåle tøffe miljøer og har en sterk klebeevne som holder seg på plass i årevis. Den er enkel å påføre og skrive på, og den kommer i en rekke farger for å gjøre det enkelt å skille mellom ulike typer rør og utstyr.
 
Vår rørtape er også slitesterk og motstandsdyktig mot slitasje og kjemikalier, slik at merkingen vil forbli tydelig og lesbar selv under tøffe forhold. Og når det er på tide å bytte ut utstyret, er det enkelt å fjerne rørtapen uten å etterlate seg rester.
 
Ikke la feil merking føre til problemer på arbeidsplassen. Velg vår pålitelige rørtape for å sikre at VVS-installasjonene dine er tydelig merket og lett å identifisere.
 
 
Produkter Bruksanvisning Bestill merketape

100 – Merketape varmesystemer

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av varmesystemer.

 

101 – Merketape sanitærsystemer

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av sanitærsystemer.

102 – Merketape tappevannsystemer

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av tappevannsystemer.

103 – Merketape for kjølesystemer og uteluft

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av kjølesystemer. Merketapen er også ment for bruk i ventilasjonssystemer og representerer uteluft.

104 – Merketape trykkluft

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av trykkluftsystemer

105 – Merketape Brannsystemer

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av brannsystemer. Merketapen er også ment for bruk i ventilasjonssystemer og representerer brannventilasjon.

106 – Merketape syrer/baser

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av rørsystemer som inneholder syrer/baser.

107 – Merketape vanndamp/kondensat

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av rørsystemer som inneholder vanndamp/kondensat.

108 – Merketape andre væsker

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av rørsystemer som inneholder andre væsker.

109 – Merketape brennbare gasser og avtrekksluft

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av brennbare gasser. Merketapen er også ment for bruk i ventilasjonssystemer og representerer avtrekksluft.

110 – Merketape prosessoljer og behandlet luft

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av prosessoljer. Merketapen er også ment for bruk i ventilasjonssystemer og representerer behandlet luft.

111 – Merketape Oljer og forurenset avtrekskluft

Merketape med gjennomsiktig pil for merking av prosessoljer. Merketapen er også ment for bruk i ventilasjonssystemer og representerer forurenset avtreksluft.

Ta kontakt for tilbud

Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.