Om Vikenconsult AS

Vikenconsult er et fremoverlent rådgiverselskap med sterk kompetanse, kostnadseffektiv drift og et ønske om å gi våre kunder en reell merverdi i form av leveranser over forventning.

Les mer Våre ansatte

Vikenconsult AS

Vikenconsult er stolte av å være en av de ledende rådgivende ingeniørbedriftene innen VVS-prosjektering i bransjen. Vi tilbyr høykvalitets tjenester som er tilpasset kundens behov og utfordringer. Vi er opptatt av å tilby de mest avanserte verktøyene og teknologiene for å sikre at våre kunder får best mulig resultat.

Vi har et team av erfarne og høyt kvalifiserte ingeniører som bruker den siste teknologien for å levere VVS-prosjektering av høy kvalitet. Vi har investert tungt i programvare og maskinvare som gir oss mulighet til å optimalisere arbeidsprosesser og produsere nøyaktige og detaljerte VVS-prosjekter.

Vi er opptatt av å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien og utviklingen innen vår bransje, slik at vi alltid kan tilby våre kunder de beste løsningene. Med våre tjenester kan du være trygg på at du får VVS-prosjektering av høyeste kvalitet og tilpasset dine spesifikke behov.

Kontakt oss nå for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste VVS-prosjekt!

 

Våre ansatte

Magnus Svensen

Daglig Leder – VVS Ingeniør

+47 957 73 178
Send e-post

Kristoffer Duenes

Avdelingsleder
Tekniske merkesystemer

+47 924 05 848
Send e-post