3D-skanning

3D-skanning

Opplev en helt ny verden med digital tvilling! 

Med matterportskyen kan du enkelt laste opp dine 3D-skannede modeller, og konvertere de til en hel 3D-modell med AI-teknologi. Utforsk modellen din fritt, legg til tags, videoer, bilder og annen relevant informasjon, for å gjøre det enklere å arbeide med. Du kan også generere plantegninger og punktsky av modellen og overføre de til dine nåværende BIM-prosjekter, med enkel eksportering til ReCap, Revit og Navisworks. Med muligheten til å publisere og kryptere modellen med passord, kan du dele din digitale tvilling med dine kolleger og kunder på en sikker måte. 

Med VR-funksjonaliteten kan du også utforske dine digitale tvillinger i fullstendig oppslukende 3D-miljøer. VR gjør det mulig for deg å oppleve modellen din på en helt ny måte, og gir deg muligheten til å justere og tilpasse i sanntid. Bruk av VR-teknologi gir deg muligheten til å presentere og demonstrere modellene dine på en mer engasjerende og effektiv måte.

Sist men ikke minst gir digital tvilling deg muligheten til å ta befaringer på kontoret, som vil spare deg for tid og ressurser. Dette gir deg muligheten til å enkelt utforske og samarbeide på modellene dine fra hvor som helst i verden. 

Oppdag den utrolige kraften til digital tvilling, og ta prosjektet til neste nivå i dag. 

 

Les mer om:

Digital tvilling Tjenesteområder

© Copyright Matterport

Tjenesteområder

  • Produksjon: 3D-skanning kan brukes til å skape digitale tvillinger av fysiske gjenstander som brukes til produksjon, testing og prototyping
  • Arkitektur, bygg og anlegg: 3D-skanning kan brukes til å opprette digitale modeller av eksisterende bygninger og infrastruktur, disse modellene kan hjelpe deg med og planlegge renoveringer og
  • Arkeologi og kulturarv: 3D-skanning kan brukes til å opprette digitale tvillinger av kulturelt viktige gjenstander og arkeologiske funn.
  • Kunst og kultur: 3D-skanning kan brukes til å opprette digitale tvillinger av kunstverk og historiske bygninger, og disse kan brukes til å bevare og restaurere kulturarv
  • Produktutvikling: 3D-modeller kan brukes til å opprette digitale modeller av produkter som kan brukes til å utvikle og designe nye produkter
  • Bil og luftfart: 3D-skanning kan brukes til å opprette digitale modeller av fly og bilkomponenter for design og testing.

Ta kontakt for tilbud

Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.

Prosjekter innen 3D Scanning